Details

    • Type: Bug
    • Status: Done
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 1.6.0
    • Component/s: QAN App
    • Labels:
      None

      Description

      This issue discovered by PZ originated from [this document|https://docs.google.com/document/d/1OdojZyfD2Aj8rN_I1TlZ_p5kZ5hr7QPBoY5AR5Uz3vg/edit.]

      There is something wrong with the  LOAD graph, ref screenshot 3

      You can see here the load is specified 0.01 in total, ref screenshot 4

      The graph however shows load of 12 in high parts and something like 5 in lower which is obviously wrong

      Another validation - running SysBench with 128 threads hammering database as quickly as possible. This should get load to around 100 to 130  but it shows more than 4k, ref screenshot 5

        Smart Checklist

          Attachments

          1. 3.png
            3.png
            36 kB
          2. 4.png
            4.png
            45 kB
          3. 5.png
            5.png
            32 kB

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  Unassigned
                  Reporter:
                  roel.vandepaar Roel Van de Paar (Inactive)
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  0 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Time Tracking

                    Estimated:
                    Original Estimate - Not Specified
                    Not Specified
                    Remaining:
                    Remaining Estimate - 0 minutes
                    0m
                    Logged:
                    Time Spent - 3 days, 30 minutes
                    3d 30m